Tutorial schimbare filtru polen Renault Modus

Tutorial schimbare filtru polen Renault Modus–preliminarii

In multe cazuri, inlocuirea filtrului de polen (filtru de habitaclu) este neglijata o perioada insemnata de timp. In aceste cazuri pot aparea disfunctionalitati in momentul in care se doreste folosirea instalatiei de aer conditionat, dar, si mai grav, aceasta instalatie poate vehicula, in interiorul autoturismului, un numar mare de bacterii care pot influenta negativ sanatatea pasagerilor.

In toate aceste conditii este recomandat ca la autovehiculele dotate cu aer conditionat sa se faca schimbul filtrului de polen si igienizarea instalatiei cel putin de doua ori pe an, primavara si toamna.

Tutorial schimbare filtru polen Renault Modus–operatiunea propriu-zisa

In cazul de fata vorbim de un Renault Modus al carui filtru de polen este pozitionat undeva sub consola centrala a bordului accesul facandu-se prin partea dreapta, pe sub torpedou. Odata identificat locul in acre acest filtru se afla, extragerea lui se face intr-un mod nu tocmai facil, fiind nevoie sa fie usor indoit pentru a fi scos din carcasa sa.

In acelasi mod va fi introdus si filtrul nou, neexistand o alta varianta in care sa ajunga in pozitia de functionare fara a fi torsionat (indoit) la montaj.

Toate detaliile acestui tutorial schimbare filtru polen Renault Modus pot fi vizionat in filmuletul de mai jos:

Ar mai trebui spus ca acest filtru este identic cu cel folosit la dacia Logan sau renault Clio. Si in cazul modelelor mai sus mentionate, schimbarea lui se face in acelasi mod.

Daca v-a fost de ajutor acest tutorial schimbare filtru polen Renault Modus, va rog sa-mi lasati un comentariu pe blog, sa va abonati la canalul meu si sa distribuiti postarea pe canalele de socializare, sa poata fi de ajutor si altor persoane interesate. Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.