Tutorial schimbare bec faza scurta Subaru Forester

Dupa o perioada in care am vorbit mai mult despre diverse evenimente auto si mai putin despre reparatii auto, saptamana aceasta mi-am propus sa prezint modul in care poate fi schimbat un bec faza scurta la Subaru Forester 2.

Asadar, dupa identificarea becului cu probleme, avem de parcurs urmatoarele etape pentru a-l inlocui:

  1. odata ridicata capota motor, se indeparteaza capacul din plastic pentru protectia becului, printr-o rotire 60 grade spre stanga

schimbare bec faza scurta Subaru Forester 0

schimbare bec faza scurta Subaru Forester 12. se identifica clema de prindere a becului si se indeparteaza din siguranta de blocare. Aceasta clema este confectionata dintr-o sarma otelita si va necesita putin efort pentru arcuirea si indepartarea ei.

schimbare bec faza scurta Subaru Forester 23. odata indepartata clema de prindre a becului, acesta poate fi extras din far printr-o simpla tragere inspre spate, urmand ca mai apoi ca fie indepartata si mufa firului de alimentare.

schimbare bec faza scurta Subaru Forester 34. se poate trece la montarea noului bec in far

schimbare bec faza scurta Subaru Forester 45. becul se pozitioneaza in locasul sau, avand o singura pozitie in care poate fi montat corect, apoi se reclipseaza siguranta si se monteaza mufa cu firul de alimentare.

schimbare bec faza scurta Subaru Forester 56. in final se remonteaza capacul de plastic pentru protectia becului si se face o proba a functionarii acestuia.

schimbare bec faza scurta Subaru Forester 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.