Tutorial reparatie tobe esapament Subaru Forester

Mult timp am cautat materiale informative despre cum se pot efectua diferite operatiuni de reparatii pentru un Subaru Forester. Din pacate, materialele existente sunt extrem de putine la nivel international, ca sa nu mai spun ca in Romania sunt, practic, inexistente. Ghidandu-ma dupa ceea ce am citit despre problemele intalnite la Forester (in discutiile dintr-un forum international, precum si intr-o serie de tutoriale vizualizate pe youtube), am incercat sa ma descurc singur si sa creez primul material-tutorial din Romania pentru modelul Forester de la Subaru.

Esapamentul, in general, si toba finala, in particular, nu reprezinta punctul forte al modelului Forester de la Subaru. La majoritatea acestor modele se constata ruginirea prematura a tobei finale, dar si a flanselor si s suruburilor acestora, de pe tot traseul esapamentului.

Asadar, avem un Subaru Forester, model 2007, al carei esapament nu se afla intr-o stare prea buna. Toba finala a mai suferit o reparatie cu cca 2 ani in urma, iar acum a necesitat o alta interventie de inlocuire a capacului din spate. Totodata, am observat si ca sudura unui stut la tabla de mijloc s-a fisurat si, deci, avea nevoie de reparatii serioase.

Acest tutorial reparatie tobe esapament Subaru Forester este realizat in modul video (este un tutorial foto, pe pasi). 

Daca v-a fost de ajutor acest tutorial reparatie tobe esapament Subaru Forester, va rog sa-mi lasati un comentariu pe blog, sa va abonati la canalul meu si sa distribuiti postarea pe canalele de socializare, sa poata fi de ajutor si altor persoane interesate. Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.