Schimbare disc frana si placute Logan

Desi la prima vedere operatiunea de schimbare disc frana si placute Logan poate parea una relativ usor de realizat de un mecanic amator, in unele situatii pot aparea unele probleme, asa ca un tutorial in plus nu cred ca strica.

Asadar, in primul rand trebuie identificat tipul discului de frana: ventilat sau neventilat. Daca acesta este ventilat, situatia este simpla, existand un singur tip intalnit in principiu pe versiunile Diesel si pe utilitare.

In cazul de fata dorim sa efectuam o schimbare disc frana si placute Logan 1,4 MPI, echipat cu disc neventilat (plin). Aici lucrurile se complica putin, in sensul ca au fost folosite doua tipuri de discuri cu dimensiuni diferite, si anume unul cu diametru de 238 mm si un altul ceva mai mare, de 259mm. In ambele cazuri, placutele de frana sunt aceleasi.

Odata identificat modelul discului de frana de pe masina, putem trece la treaba.

Modul in care se poate efectua o schimbare disc frana si placute Logan este prezentat ca video, sub forma unui tutorial foto, pe pasi. Vizionare placuta!

Daca v-a fost de ajutor aceasta postare despre cum se face o  schimbare disc frana si placute Logan, va rog sa-mi lasati un comentariu pe blog, sa va abonati la canalul meu si sa distribuiti postarea pe canalele de socializare, sa poata fi de ajutor si altor persoane interesate. Multumesc!

2 comentarii la „Schimbare disc frana si placute Logan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.