Schimbare bieleta stabilizatoare fata Subaru Forester

Principala cauza de aparitie a zgomotelor la trecerea peste denivelari pe puntea fata la Subaru Forester este, de departe, uzura prematura a bieletelor stabilizatoare (antiruliu). In cazul in care acestea nu sunt schimbate la timp, in mod sigur vor determina si o uzura pronuntata la nivelul bucsilor de la bara stabilizatoare. Acest lucru va mari considerabil zgomotul produs, dar va afecta si comportamentul masinii in viraje.

Din proprie experienta, pot spune ca aceasta solutie cu astfel de bielete stabilizatoare este una nefericit aleasa de cei de la Subaru. Acestea sunt subdimensionate, iar intervalul de kilometri la care se schimba, de cele mai multe ori, este undeva in jurul a 25.000 km.

Vestea buna este ca schimbarea bieletelor stabilizatoare fata Subaru Forester se face usor. Practic, avem nevoie de 2 chei (inelara 17 si imbus 6) si un cric pentru a comprima suspensia.

Este bine ca de fiecare data cand se schimba aceste bielete sa se efectueze si un control riguros al bucsilor mai sus mentionate.

Sfat: Dupa schimbarea bieletelor stabilizatoare Subaru Forester aplicati un strat consistent de vaselina pe piulitele acesteia. Acest lucru va va scuti de neplaceri data viitoare la demontare.

Acest tutorial Schimbare bieleta stabilizatoare fata Subaru Forester este realizat in modul video (este un tutorial foto-video, pe pasi).

Daca v-a fost de ajutor acest tutorial Schimbare bieleta stabilizatoare fata Subaru Forester, va rog sa-mi lasati un comentariu pe blog, sa va abonati la canalul meu si sa distribuiti postarea pe canalele de socializare, sa poata fi de ajutor si altor persoane interesate. Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.