Salonul Auto Brasov 2016

In perioada 20-22 mai 2016 are loc Salonul Auto Brasov in orasul de la poalele Tampei. Cateva idei si impresii personale cred ca nu ar strica sa le prezint pentru cei interesati de un astfel de eveniment auto.

In primul rand, termenul de „salon auto” mi se pare cam pretentios pentru acest eveniment. In realitate, vorbim despre o expozitie comuna a catorva reprezentante auto, care au o prezenta mai puternica in Brasov.

Dar, trecand peste acest mic detaliu, pot spune ca organizarea si locatia a fost una peste asteptarile mele, vizitatorii putand admira si studia cele cateva modele prezente, in conditii mai mult decat civilizate.

Vedeta incontestabila a acestei expozitii a fost un autoturism Tesla Model S, complet electric.

Salonul Auto Brasov 2016

Depasind zona rezervata modelului Tesla, cu siguranta orice impatimit al automobilului ar fi gasit un model pe placul sau. Iata cateva exemple:

Salonul Auto Brasov 2016 1

Am putut admira si doua modele cu totul deosebite, pregatite de o firma de tuning

Salonul Auto Brasov 2016 2

Salonul Auto Brasov 2016 3

Nu in ultimul rand, trebuie amintita mica expozitie a masinilor de epoca prezente la acest eveniment auto. Pentru cei pasionati, am pregatit un colaj foto cu aceste modele:

Salonul Auto Brasov 2016 4

Pentru final, am pastrat cateva fotografii cu unul din modelele mele preferate de masini, si anume Mitsubishi Lancer. Nu cred ca mai are nevoie de alte prezentari:

Salonul Auto Brasov 2016 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.