Muntenegru, spectacolul naturii!

Primul drum extern pentru Loganul achizitionat in 2020 a fost in Muntenegru. Pe cat de frumoasa si spectaculoasa este aceasta tara, pe atat de solicitante pentru masina sunt drumurile sale! Aproape toate sunt in zona de munte, cu foarte multe serpentine, viaducte, tuneluri si zone inguste.

Personajul principal al acestei vacante in Muntenegru a fost Loganul 2020, ultima serie limitata produsa pentru Logan 2: Blue Line.

Si la aceasta masina, motorizarea este ca cea a masinii achizitionate in 2018, 1.0 Sce. Un motor despre care s-a discutat foarte mult, este destul de controversat, dar pe care nu foarte multi reusesc sa-l inteleaga si sa-l exploateze la adevarata lui capacitate.

In cazul de fata, am calatorit 3 persoane + bagajele aferente, pe traseul Brasov-Timisoara-Belgrad-cacak-Pljevlja-Kotor. Desi in 75 % din timpul calatoriei a fost nevoie sa folosesc AC, consumul pot spune ca a fost surprinzator de bun: 5.5 l/100 km!

Mai jos vedeti o filmare si toate explicatiile detaliate ale acestui traseu ales de noi:

Datele tehnice ale acestei calatorii sunt in imaginile urmatoare:

Desi, in mod evident, aceasta motorizare are limitele ei, in realitate nu am simtit un disconfort din acest punct de vedere. Pur si simplu, configuratia drumurilor nu-ti permite sa mergi foarte tare, indiferent cata putere ai avea la dispozitie.

Pentru cei care ajung in zona si sunt pasionati ai masinilor si condusului, celebrul drum Kotor Serpentine nu trebuie ratat! Este unul dintre cele mai spectaculoase si complexe drumuri din Europa!

Ei bine, Loganul 1.0 Sce s-a descurcat impecabil pe acest drum foarte complex, ocazie cu care am apreciat inca o data etajarea foarte inspirata a cutiei de viteze.

Aici gasiti un video realizat de noi, in care puteti observa si admira mai bine tot ce inseamna zona Kotor: Kotor Town, Kotor Fiord, Kotor Serpentine, Kotor Panorama, etc.

Revenind la imaginile senzationale pe care le intalnim la tot pasul pe drumurile din Muntenegru, pot spune ca in zona Golfului Kotor si a Fiordului Kotor sunt de departe cele mai spectaculoase imagini de la Marea Adriatica.

Sper ca aceste cateva imagini si informatiile prezentate in acest articol sa va determine sa luati in calcul Muntenegru pentru o viitoare vacanta!

In final, va multumesc pentru timpul acordat lecturii acestui articol , va las o imagine a Fiordului Kotor pe timpul noptii si va astept la o noua aventura cu dacia Logan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.