Motul Motorsport Event Bucuresti 2015

Motul Motorsport Event Bucuresti 2015: locatie

Unul dintre evenimentele automobilistice ale anului 2015 a avut loc in perioada 17-18 octombrie, iar locul desfasurarii a fost parcarea exterioara a Baneasa Shopping City. Deoarece si vremea a fost prielnica  unui asemenea eveniment, c0nditiile erau intrunite pentru un spectacol deosebit.

Motul Motorsport Event Bucuresti 2015: organizare

Singurul minus, din punctul meu de vedere, a fost programul facut de organizatori, acesta fiind unul mai mult decat aproximativ, publicul prezent nestiind ce urmeaza, la ce sa se astepte si care este ordinea desfasurarii competitiilor, dar si a demonstratiilor auto.

Faptul ca erau intercalate diferite competitii de amatori cu demonstratii ale pilotilor profesionisti au creat in randul publicului un sentiment de improvizatie.

Daca la toate acestea mai adaugam si moderarea unui (asa zis) prezentator al evenimentului, complet neinspirat si de multe ori depasit de evenimente, putem avea o imagine mai clara asupra modului in care s-au desfasurat cele 2 zile.

Motul Motorsport Event Bucuresti 2015: demonstratii auto

Dar, depasind aceste neajunsuri, publicul a avut parte si de o serie de cuse demonstrative ale unor piloti consacrati si foarte spectaculosi:

Paul AndronicCampion National Absolut la CNVC 2015

Sorin Ene–Campion National de Drift 2015

Horia Gheorghe– Multiplu Campion Indemanare Auto si Triplu Campion CNVC 2015

Imagini din timpul desfasurarii acestor curse demonstrative Motul Motorsport Event Bucuresti 2015 puteti vedea in filmul urmator:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.