Inlocuire filtre Instalatie GPL Tomasetto Stag 4-plus

Instalatiile GPL Tomasetto care au in componenta un calculator Stag 4-plus echipeaza motoarele in 4 cilindri cu puteri peste 100KW. In cazul de fata, asa cum se vede si in poza de prezentare, avem un filtru pentru stare gazoasa in forma de „y”, ceea ce ne arata ca vorbim despre un motor cu 2 chiuloase. Aceste filtre in forma de „y” se folosesc la motoarele boxer si la motoarele in „v”, ambele necesitand prezenta a 2 rampe de injectie.

In acest caz, combinatia intre Stag 4-plus si filtru „y” poate fi montata doar pe un motor boxer.Daca am fi vorbit de un motor in „V”, acesta ar fi avut 6 sau 8 cilindri si nu ar mai fi fost posibila utilizarea calculatorului Stag 4-plus.

Inlocuire filtre GPL Tomasetto Stag 4-plus

Odata facute aceste precizari, putem trece la schimbul propriu-zis al filtrelor. Informatiile legate de acest achimb sunt similare cu cele prezentate  cand am vorbit despre filtrele Tomasetto Stag 200-4.

Nu cred ca ar mai fi nevoie de alte precizari suplimentare. Se folosesc aceleasi scule, iar procedura este identica.

Toate detaliile pentru aceasta operatiune de inlocuire filtre instalatie GPL Tomasetto Stag 4-plus pot fi vizionate in filmul urmator:

Daca v-a fost de ajutor acest tutorial  Inlocuire filtre instalatie GPL Tomasetto Stag 4-plus, va rog sa-mi lasati un comentariu pe blog, sa va abonati la canalul meu si sa distribuiti postarea pe canalele de socializare, sa poata fi de ajutor si altor persoane interesate. Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.