DIY Schimbare anvelope

Odata cu venirea sezonului cald este necesara si inlocuirea anvelopelor de iarna cu cele de vara. Am incercat sa realizez acest DIY schimbare anvelope in format video, pe pasi, pentru a fi mai usor de urmarit si inteles. De asemenea, acest tutorial DIY schimbare anvelope se adreseaza in primul rand celor ce nu mai doresc sa apeleze la serviciile unei vulcanizari profesionale si sa-si dezvolte propriul sistem de schimbare anvelope pentru masina personala.

Dispozitivul meu de dejantat este unul „home made”, care isi dovedeste eficienta din prima clipa, atat pe jantele de aliaj usor, cat si pe cele de tabla. Pe langa acest dispozitiv, mai avem nevoie de un cric hidraulic si un levier. Solutia de etanseizare pe care am folosit-o este una pe care care am obtinut-o prin dizolvarea unor fragmente de cauciuc natural in motorina. Rezultatele obtinute sunt foarte bune, iar eu n-am avut nicio problema cu etanseizarea anvelopelor pe janta.

Acest tutorial DIY Schimbare anvelope este realizat in modul video (este un tutorial foto, pe pasi). 

Daca v-a fost de ajutor acest tutorial DIY Schimbare anvelope, va rog sa-mi lasati un comentariu pe blog, sa va abonati la canalul meu si sa distribuiti postarea pe canalele de socializare, sa poata fi de ajutor si altor persoane interesate. Multumesc!

 

One thought on “DIY Schimbare anvelope

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.