DIY-Crearea unei noi roti

Cum sezonul rece si-a facut deja prezenta, necesitatea montarii rotilor de iarna a devenit una stringenta. Din dorinta de a scapa de cozile interminabile de la asa-zisele „vulcanizari” si, de ce nu, de a evita plata unui pret mult prea mare (din punctul meu de vedere) si nejustificat pentru o lucrare de o complexitate minima, am incercat si varianta „home made”.

DIY-Crearea unei noi roti: de la idee la practica

Asa a luat fiinta acest stand manual pentru montarea/demontarea anvelopelor, pe care l-ati mai vazut in postarile facute cu ceva vreme in urma. Am explicat aici si aici cum functioneaza sistemul.

De aceasta data, m-am hotarat sa creez un set de roti noi (cu toate piesele noi) echipate cu anvelope de iarna, care sa fie folosite pe toata perioada sezonului rece, fara a mai fi nevoit sa montez si sa demontez o data la 6 luni anvelopele de pe jenti.

Chiar daca operatiunea in sine, asa cum am mai spus, a mai fost prezentata in postarile mele precedente, cred ca ceva detalii in plus nu strica niciodata.

Asadar, un mic video privind acest DIY-Crearea unei roti sper sa fie de ajutor:

Daca v-a fost de ajutor acest tutorial DIY-Crearea unei roti noi, va rog sa-mi lasati un comentariu pe blog, sa va abonati la canalul meu si sa distribuiti postarea pe canalele de socializare, sa poata fi de ajutor si altor persoane interesate. Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.