CNVC-Trofeul Teliu-Aimol 2018

Anul acesta, cea de-a doua etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta a fost programata sa se desfasoare in comuna Teliu, langa Brasov.

Asa cum era de asteptat,la start au fost foarte multe masini spectaculoase si foarte puternice. Ca de fiecare data, numarul spectatorilor la Teliu a fost foarte mare, la acest lucru contribuind din plin si vremea.

Atmosfera in parcul de service a fost pe placul oricarui pasionat de masini. Puteau fi admirate in voie masini de diverse generatii, fiecare avand cate ceva de aratat privitorilor. Iata cateva imagini:

CNVC-Trofeul Teliu-Aimol 2018 Parcul de service

Pe traseu, lucrurile au stat cel putin la fel de spectaculos!Filmul urmator surprinde cateva secvente din evolutiile principalilor competitori:

Au fost, desigur, si evenimente mai putin placute: iesiri in decor sau probleme tehnice care au dus la abandonul unor concurenti. Dar, de departe, un eveniment petrecut in prima mansa de concurs a umbrit intr-o oarecare masura bucuria acestui eveniment. Iesirea in decor, la viteza foarte mare, a pilotului Camil Perian (acest pilot avand un superb MG CGT inscris la categoria autovehiculelor istorice) a dus la accidentarea pilotului si avarierea grava a masinii de concurs. Acest incident a dus la intreruperea cursei pentru aproximativ 1 ora, fiind nevoie de interventia echipajului medical si a celui de descarcerare. Iata una din ultimele fotografii cu masina, inainte de producerea accidentului:

CNVC Trofeul Teliu Aimol 2018-Camil Perian

In final, castigatorii etapei la OPEN au fost:

  1. Andrei Dumitrescu-Tatuus
  2. Lucian Radut-Mitsubishi Lancer
  3. Paul Andronic- Mitsubishi Lancer

Asteptam cu interes cea de-a treia etapa a CNVC 2018, care se va desfasura in 9-10 iunie in Brasov!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.