CNVC Trofeul Teliu 2016

Dupa o pauza de cateva saptamani din timpul verii, spectacolul „cailor putere” din campionatul National de Viteza in Coasta a revenit in 3-4 septembrie in jud. Brasov, com. Teliu.

CNVC Trofeul Teliu 2016

Numarul mare al concurentilor inscrisi in concurs (76 de concurenti), vremea excelenta si locatia deosebita au facut ca si numarul spectatorilor sa fie unul impresionant.

Prima zi a concursului a fost rezervata primelor manse de recunoasteri, dar si antrenamentelor cronometrate.

din pacate, in chiar prima mansa a acestor antrenamente cronometrate, a avut loc si o iesire in decor a lui Ovidiu Zaberca. In urma acestei iesiri in decor, masina a suferit avarii importante, pilotul fiind nevoit sa se retraga din concurs.

Filmul iesirii in decor, urmat de tractarea masinii sale este destul de elocvent si arata foarte bine gradul de avariere al acesteia.

Trecand peste aceste evenimente nedorite, spectacolul a fost la cote foarte ridicate. In final, etapa a fost castigata de bulgarul Lyuben Kamenov (Mitsubishi Lancer Evo VIII), urmat de Andrei Dumitrescu (tatuus), iar locul III i-a revenit lui Lucian Radut (Mitsubishi lancer Evo VIII).

Evolutia acestuia din urma am surprins-o intr-un film separat:

In final, mai trebuie spus ca ultimele 2 etape din acest an ale CNVC se vor desfasura pe 24-15 sept. la Campulung Muscel si pe 15-16 oct. la Predeal.

Acestea se anunta foarte interesante, oricand putand aparea rasturnari de situatie in clasamentele finale.

In final, va invit sa vizionati o a treia inregistrare video de la Teliu, ce surprinde evolutiile principalilor actori:

Clasamentele complete se pot gasi pe www.autorally.ro si www.fras.ro.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.