CNVC Trofeul Teliu 2015

In ultimul weekend al lunii august (29-30. 08.2015) a avut loc o noua etapa a CNVC, si anume Trofeul Teliu. Locul desfasurarii a fost, dupa cum ii arata si numele, comuna Teliu din jud. Brasov, DN10 Brasov-Buzau.

Daca la etapa precedenta, cea de la Sinaia, am avut parte de un traseu urban, de aceasta data vorbim de o zona mult mai ofertanta atat pentru participantii la cursa, cat si pentru spectatori. Cum si vremea a tinut cu pasionatii motorsportului, au fost prezente toate ingredientele unui spectacol deosebit.

CNVC Trofeul Teliu 2015

Prima zi a etapei a fost rezervata pentru „recunoasteri” si „antrenamente cronometrate”, urmand ca in cea de-a doua zi sa avem parte de o noua serie de „recunoasteri” in prima parte a zilei, iar incepand cu orele 13,30 sa se desfasoare concursul propriu-zis, cu cele doua manse.

Cum au decurs cele 2 probe puteti vedea in filmuletul urmator (recomand vizualizarea in HD):

Desigur ca am fost si prin parcul de service CNVC Trofeul Teliu 2015, de unde nu puteam pleca fara un set de fotografii:

parc service masini raliu teliu

 

Pentru cei pasionati de motoare:

parc service raliu teliu

 

Ceva mai mult timp am petrecut in preajma Daciei Sandero de raliu, care, desi prezenta un numar minim de modificari fata de modelul de serie, a facut fata cu bine conditiilor de concurs.

Mai trebuie spus ca masina era echipata cu noul motor al celor de la Dacia de 0,9 TCE. Iata si cateva fotografii:

Sandero Raliu Teliu

 

In final trebuie spus ca a existat si o serie de incidente si accidente pe parcursul celor doua zile, in urma carora, din fericire, au rezultat doar avarii la masinile de concurs implicate. La unul din aceste accidente am reusit sa ajung si eu si sa fac cateva poze.

BMW Raliu Teliu

Un alt set de fotografii de la start CNVC Trofeul Teliu 2015 puteti vedea si mai jos:

CNVC Trofeul Teliu 2015 start

One thought on “CNVC Trofeul Teliu 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.