CNVC Trofeul Sinaia

In weekendul ce tocmai s-a terminat, 25-26 iulie 2015, a avut loc la Sinaia o noua etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta (CNVC Trofeul Sinaia). Este o etapa cu totul speciala, deoarece este singura care se desfasoara pe un traseu urban, acest lucru neffind neaparat pe placul pilotilor prezenti la start, dar care a oferit un spectacol deosebit celor prezenti pe traseu pentru a-i urmari si sustine.

Trebuie spus ca o astfel de cursa ridica probleme deosebite, atat pentru piloti, cat si pentru echipele tehnice, masinile au nevoie de setari speciale. Au existat si cateva mici accidente in timpul sesiunilor de calificare de sambata si duminica, in timpul primei manse de concurs. De asemenea, organizatorii au fost nevoiti sa intrerupa cursa pentru o scurta perioada, pentru a evacua una din masinile avariate.

Asa cum era de asteptat, traseul urban, printre case si borduri, ofera multe riscuri pilotilor. De altfel, bordurile au fost principalul inamic in aceasta cursa, fiind la originea majoritatii incidentelor.

CNVC Trofeul Sinaia vazut prin obiectivul aparatului de fotografiat:

CNVC Trofeul Sinaia1

 

Bineinteles ca am fost si prin parcul de service de la CNVC Trofeul Sinaia, de unde nu puteam pleca fara cateva fotografii:

CNVC Trofeul Sinaia2

Trebuie spus ca pe finalul celei de-a doua manse si-a facut aparitia si ploaia, fapt ce a afectat intr-o buna masura clasamentul general. Mai multe informatii gasiti pe autorally ghid, dar si al Federatiei de Automobilism Sportiv. 

2 comentarii la „CNVC Trofeul Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.