CNVC–Trofeul Sinaia 2017

Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2017 a programat un weekendul 22-23 iulie 2017 cea de-a cincea etapa a sa in renumita statiune montana Sinaia (CNVC–Trofeul Sinaia 2017)

Aceasta etapa este singura din campionat care se desfasoara in exclusivitate pe un traseu urban, acest lucru implicand mult mai mult pilotii, dar si echipele tehnice ale acestora.

Traseul pe care s-a desfasurat competitia are o lungime de 3 km, o diferenta de nivel start/sosire de 163 m, sosirea fiind amplasata la altitudinea de 1000 m.

CNVC–Trofeul Sinaia 2017–dsfasurarea competitiei

Ar mai trebui mentionat si faptul ca in acest an au lipsit de la start doi dintre principalii competitori: Bogdan Cuzma si Lyuben Kamenov.

Pentru ca tabloul sa fie complet, in cea de-a doua zi a competitiei a intrat in joc si factorul „Vreme”. Astfel, cele 2 manse de concurs au inceput pe o vreme cu soare si s-au incheiat pe o vreme noroasa, cu averse.

In aceste conditii am avut un castigator surpriza, in persoana lui Costi Startnic/Dacia Logan STCC, urmat de Lucian Radut/Mitsubishi Lancer Evo VIII si Cornel Gardean/Subaru Impreza WRX.

Filmul dedicat celor 3 mari castigatori este urmatorul:

Dar, spectacolul total au oferit toti pilotii aflati la startul acestei competitii, motiv pentru care merita felicitari cu totii!

Fragmente din timpul competitiei–in filmul urmator:

Pentru final am pastrat un set de fotografii cu masinile istorice prezente la CNVC–Trofeul Sinaia 2017:

CNVC--Trofeul Sinaia 2017

Urmatoarea etapa a CNVC 2017 se va desfasura in 2-3 septembrie in localitatea Teliu, jud. Brasov.

Mai multe informatii si clasamente complete gasiti pe fras.ro.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.