CNVC-Trofeul Serus, Rasnov 2018

Ce s-a intamplat la CNVC-Trofeul Serus, Rasnov 2018

Campionatul National de Viteza in Coasta 2018 a debutat in zilele de 21 si 22 aprilie cu prima etapa, Trofeul Serus Rasnov 2018.

Interesul pentru aceasta prima etapa a Campionatului a fost foarte mare, atat din partea pilotilor, cat si din partea spectatorilor. La reusita evenimentului, o contributie importanta a avut-o si vremea, fiind foarte calda si frumoasa.

La aceasta etapa a fost, pentru prima data, au fost inscrise la start nu mai putin de 6 masini la grupa D (monoposturi). Acestea au contribuit din plin la reusita spectacolului automobilistic.

Dar, din punctul meu de vedere, vedetea acestei prime etape a fost, de departe, un automobil De Tomaso Pantera, an fabricatie 1972.

CNVC-Trofeul Serus, Rasnov 2018--C2JPG

Pe langa masina in sine, care este fabuloasa, impresioneaza in mod deosebit motorizarea. Aceasta este de provenienta Ford si este un V8 de 5,7 litri, 550 CP si 500 Nm.

Din pacate, la grupa H (cea mai spectaculoasa) au lipsit cativa concurenti de marca: Paul Andronic, Bogdan Cuzma, Cornel Gardean, Ovidiu Zaberca.

In aceste conditii, prodiumul la general era, oarecum, previzibil. S-a impus Simone Tempestini (radical SR4), urmat de Andrei Dumitrescu (Tatuus) si Lucian Radut (Mitsubishi Lancer Evo 8)

Imagini cu evolutia principalilor piloti, in filmul urmator:

Pentru final, am pastrat cateva imagini din parcul de service:

CNVC-Trofeul Serus, Rasnov 2018--C1

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.