CNVC-Trofeul Serus, Rasnov 2017

Editia din 2017na campionatului National de Viteza in Coasta- Dunlop a debutat, dupa o amanare de o saptamana pricinuita de starea vremii, cu etapa de la Rasnov, ce anul acesta a purtat denumirea de „Trofeul Serus”.

In zilele de 20 si 30 aprilie au fost programate sesiunile de recunoastere , antrenamente cronometrate si, in cele din urma, cele doua manse de concurs.

Daca in prima zi vremea fost mai prietenoasa cu spectatorii, cu pilotii si cu echipele lor tehnice, oferindu-le mult soare si un asfalt uscat, in a doua zi situatia s-a schimbat radical. Ziua de duminica, 30 aprilie, a debutat cu ploaie si ceata  pe a doua parte a traseului de concurs, dar si cu temperaturi mult mai scazute.

In aceste conditii, timpii obtinuti sambata in antrenamentele cronometrate au fost, pentru majoritatea pilotilor, mai buni decat cei obtinuti a doua zi in mansele de concurs.

In prima zi, cel mai rapid pilot a fost Lyuben Kamenov, pilotul bulgar proaspat component al echipei YACCO, urmat de Lucian radut si Paul Andronic.

A doua zi, prima mansa de concurs s-a desfasurat pe o ploaie intermitenta. In cea de-a doua mansa, desi n-a mai plouat, asfaltul a fost, in multe zone, umed, scazand mult aderenta.

Asa cum era de asteptat, Lucian radut si-a depasit clar clar adversarii, castigand detasat primul loc la „Open” si la H4.

Lucian Radut a reusit sa termine cele 2 manse de concurs cu un avans de 4,33 secunde fata de locul 2, ocupat de Lyuben Kamenov si 14,91 secunde in fata lui Paul Andronic.

Rezultatele complete inregistrate la „Trofeul Serus” pot fi consultate pe fras.ro.

Am pregatit cateva imagini din timpul desfasurarii Trofeului Serus:

Si pentru cei care s-au aflat in zona parcului de service, au avut ce admira. Iata cateva fotografii:

CNVC-Trofeul Serus, Rasnov 2017 C1

CNVC-Trofeul Serus, Rasnov 2017 C2

Pentru final am pastrat un film dedicat invingatorului acestei etape:

Felicitari, Lucian Radut!

Multumim pentru spectacolul oferit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.