CNVC-Trofeul Opel Brasov 2017

Brasovul a fost gazda ultimei etape a campionatului National de Viteza in Coasta-Dunlop 2017. Aceasta ultima etapa s-a desfasurat in weekendul 14-15 octombrie si a aliniat la Start nu mai putin de 90 de concurenti!

Orasul de la poalele Tampei i-a intampinat pe concurenti, dar si pe spectatori, cu o vreme superba si un peisaj de poveste. In aceste conditii, spectacolul nu avea cum sa lipseasca.

Spectatorii aflati intr-un numar foarte mare atat in parcul de service, cat si pe traseu, au avut ce admira. Nu putini au fost cei care au petrecut mult timp in preajma masinilor istorice…si au avut ce vedea!

Cei aflati pe traseu au putut urmari la lucru unii dintre cei mai buni piloti romani (si nu numai) si masini cu sute de cai putere.

Filmul pregatit de mine la aceasta ultima etapa a CNVC-Trofeul Opel Brasov 2017 surprinde secvente cu evolutia principalilor candidati la podium:

In final, ordinea la podium la Open, in cadrul CNVC-Trofeul Opel Brasov 2017, a fost urmatoarea:

  1. Esposito Michele (Radical SR4)
  2. Andrei Dumitrescu (Tatuus)
  3. Lucian Radut (Mitsubishi Lancer Evo VIII)

In final, un alt set de fotografii cu masinile participantilor la competitie cred ca este binevenit:

CNVC-Trofeul Opel Brasov 2017 C2

Cum aceasta etapa a fost ultima din acest campionat, cred ca merita punctat si faptul ca in acest Campionul National Absolut este Paul Andronic, cu al sau spectaculor Mitsubishi Lancer Evo V.

CNVC-Trofeul Opel Brasov 2017 C2--Paul Andronic

Felicitari tuturor si asteptam cu nerabdare sezonul 2018!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.