CNVC Trofeul Campulung Muscel 2015

O noua etapa a CNVC a avut loc in perioada 18-20 septembrie in jud. Ages, pe un traseu de langa municipiul Campulung Muscel, DJ 734, Leresti-Cabana Voina.

Asa cum era de asteptat, competitia sportiva s-a aflat la cote inalte, cei prezenti avand parte de un spectacol deosebit oferit de unii dintre cei mai buni piloti ai Romaniei.

Ca de fiecare data, nu au lipsit nici accidentele sau incidentele tehnice. De departe, cel mai spectaculos, dar si cel mai serios, a fost accidentul lui Ovidiu Zaberca din prima zi a competitiei, acesta soldandu-se atat cu avarierea grava a masinii de concurs, cat si cu ceva probleme medicale pentru pilot.

Urmarile accidentului le puteti vedea intr-un colaj cu cateva fotografii cu masina pilotului, surprinse in parcul de service, dupa accident.

accident Zaberca--CNVC Trofeul Campulung Muscel 2015

Si, daca tot a venit vorba de parcul de servic, un alt set de fotografii surprinse cu masinile de concurs merita promovat:

Parc Service--CNVC Trofeul Campulung Muscel 2015

Mai mult timp am petrecut de data aceasta in preajma echipei de mecanici de la Serus, al caror Renault Megane se descurca din ce in ce mai bine, de la o etapa la alta:

Megane Serus--CNVC Trofeul Campulung Muscel 2015

Apreciez foarte mult profesionalismul si pasiunea cu care se ocupa de masina la fiecare cursa.

CNVC Trofeul Campulung Muscel 2015

Imagini din timpul cursei, atat de la start, cat si de pe traseu, puteti urmari in filmuletul urmator:

Castigatorii CNVC Trofeul Campulung Muscel 2015

La finalul competitiei s-a organizat premierea primilor 3 piloti clasati, chiar pe traseul unde s-a desfasurat competitia (conform traditiei). Imaginile cu cei 3 piloti si festivitatea de premiere a acestora, in clipul urmator:

Felicitari invingatorilor!

Mai multe informatii despre competitiile automobilistice puteti vedea aici sau aici.

One thought on “CNVC Trofeul Campulung Muscel 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.