CNVC-Marele Premiu al Brasovului 2016

In perioada 17-18 iunie a avut loc cea de-a treia editie a CNVC-Marele Premiu al Brasovului 2016. Aceasta s-a desfasurat pe traseul Brasov-Poiana Brasov, un traseu apreciat atat de piloti, cat si de spectactatori, datorita complexitatii si frumusetii sale.

CNVC-Marele Premiu al Brasovului 2016: Impresii personale

Cu aceasta ocazie, pasionatii automobilismului au putut admira, atat pe traseu cat si in parcul de service, masinile de concurs, una mai spactaculoasa ca alta. Astfel, capul de afis a fost tinut de masinile grupelor H4 si N4, masini echipate cu motoare de sute de cai putere si avand performante deosebite.

CNVC Marele Premiu al Brasovului 2016 1

Dar, un loc aparte l-au ocupat si masinile istorice, nelipsite de la aceasta competitie, CNVC-Marele Premiu al Brasovului 2016! De data aceasta, eu am petrecut mai mult timp in preajma „exoticului” Mini Cooper Innocenti:

CNVC Marele Premiu al Brasovului 2016 2

Cu greu mai poate fi vazuta o astfel de masina intr-o stare atat de buna, si cu atat mai putin una echipata pentru o astfel de competitie automobilistica, asa cum a fost CNVC Marele Premiu al Brasovului 2016. Cu siguranta , proprietarul (si pilotul sau in acelasi timp), dnul Marian Comsa merita toata admiratia si aprecierea pentru modul in care a reusit sa restaureze si sa intretina acest mic automobil.

Revenind la marea cursa a CNVC Marele Premiu al Brasovului 2016, aceasta s-a desfasurat fara incidente majore, iar castigatorii la OPEN au fost: Bogdan Cuzma (Mitsubishi Lancer Evo IX), Horatiu Ionescu Cristea (Ferrari 458 Challenge) si, pe locul 3, Lucian Radut (Mitsubishi lancer EVO VIII)

CNVC Marele Premiu al Brasovului 2016 3

Felicitari castigatorilor si succes in etapele urmatoare!

Mai jos puteti vizualiza imagini surprinse de mine din timpul celor 2 zile ale CNVC Marele Premiu al Brasovului 2016 :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.