CNVC Marele Premiu al Brasovului 2015

CNVC Marele Premiu al Brasovului 2015CNVC a programat  ultima etapa din acest an in weekendul 3-4 octombrie in orasul de la poalele Tampei, pe un traseu indragit foarte mult atat de concurenti, cat si de spectatori: drumul ce urca spre Poiana Brasov. Despre acest traseu trebuie spus ca este cel mai lung dintre toate cele pe care au fost programate etape de concurs in acest an, avand nu mai putin de 5 km. ( in celelalte cazuri vorbim de trasee cu lungimi cuprinse intre 3 si 3,7 km).

Pe langa faptul ca este cel mai lung traseu, acesta este si singurul care combina o orima portiune urbana (cu tot ceea ce presupune acasta) cu o a doua zona extraurbana, care a permis concurentilor sa exploateze mai bine performantele masinilor.

Daca la toate acestea mai adaugam si faptul ca vremea a fost una superba, iar spectatorii au fost prezenti in numar foarte mare (atat in zona de start cat si pe marginea traseului ori parcul de service), cred ca este evident ca spectacolul nu a putut lipsi.

Cateva imagini din timpul verificarilor cred ca sunt binevenite:

CNVC Marele Premiu al Brasovului 2015 verificari

CNVC Marele Premiu al Brasovului 2015

Revenind la concursul propriu zis, CNVC Marele Premiu al Brasovului 2015, lupta pentru unele trofee s-a dat pana in ultima clipa, in multe cazuri concurentii fiind departajati de cateva miimi de secunda.

In aceste conditii, cand fiecare pilot incerca sa mearga la limita, era inevitabil sa apara si cateva accidente, mai grave

CNVC Marele Premiu al Brasovului 2015 clio

sau mai putin grave.

CNVC Marele Premiu al Brasovului 2015 accident Ene

Dar, capul de afis al acestei etape a fost lupta pentru grupa H4, dar si la OPEN, intre Lucian Radut si Paul Andronic. In cele din urma, castig de cauza a avut Paul Andronic, acesta adjudecandu-si titlul la general in Marele Premiu al Brasovului, precum si pe tot sezonul competitional 2015.

Pentru spectacolul oferit, dar si pentru fair-playul d care au dat dovada ambii piloti merita respectul si aprecierea noastra.

O compilatie de imagini din cele 2 zile de regalul automobilistic de la Brasov puteti vedea in filmul urmator:

CNVC Marele Premiu al Brasovului 2015

In final, o vizita prin parcul de service nu cred ca ar displace niciunui pasionat de automobile, mai ales ca vom avea ceva de asteptat pana la reluarea sezonului competitional.

Mai multe informatii si clasamente puteti vedea pe pagina oficiala autorally sau pagina oficiala fras.

Pentru cei pasionati de aceasta competitie, puteti rememora cateva etape din acest an, si anume cea de la Sinaia, Teliu sau Campulung Muscel.

Acestea fiind spuse, nu ne mai ramane decat sa asteptam startul noul sezon competitional 2016.

One thought on “CNVC Marele Premiu al Brasovului 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.