CNVC-Brasov 2016-Trofeul Opel

Ultima etapa a CNVC-Dunlop 2016 s-a desfasurat pe 15 si 16 octombrie pe traseul ce leaga Brasovul de Poiana Brasov. Ca impresie generala, pot spune ca acest campionat s-a incheiat la fel cum a inceput la Rasnov, din punctul de vedere al conditiilor atmosferice.

CNVC-Brasov 2016-Trofeul Opel a debutat sambata, 15 octombrie, cu o vreme rece dimineata , a continuat cu ceva soare la orele pranzului si s-a incheiat duminica, 16 octombrie, pe ploaie.

CNVC-Brasov 2016-Trofeul Opel

Daca sambata lucrurile au stat destul de bine pe cele 3 manse de recunoasteri si 2 manse de antrenamente cronometrate, in a doua zi de concurs totul s-a complicat odata cu aparitia ploii. Schimbarea conditiilor atmosferice a dus la o serie de incidente. Cel mai important incident a fost iesirea in decor a Daciei Logan pilotata de Matei Mihaescu, ce s-a soldat cu avarierea grava a masinii de concurs. Am pregatit un colaj cu masina inainte si dupa acest incident:

CNVC-Brasov 2016-Trofeul Opel Dacia Logan Serus

Depasind aceste aspecte mai putin placute, pot spune ca a fost un spectacol reusit, cei prezenti pe traseu sau in parcul de service putand admira masini cu sute de cai putere. Eu m-am oprit mai mult in preajma masinii lui Ovidiu Zaberca, masina care in urma cu doua etape, la Teliu, a fost destul de grav avariata, dar care, ulterior, a fost reparata intr-un timp record.

CNVC-Brasov-2016-Trofeul-Opel-Ovidiu-Zaberca

Bineinteles ca am pregatit si un film cu imagini din timpul probelor de la CNVC-Brasov 2016-Trofeul Opel

De asemenea, am pregatit si un al doilea film de la CNVC-Brasov 2016-Trofeul Opel, in care am surprins coborarea pilotilor dupa prima mansa de antrenamente cronometrate:

Pentru final am pastrat alte doua colaje foto de la CNVC-Brasov 2016-Trofeul Opel

Lucian Radut  

  • Mitsubishi Lancer Evo VIII
  • Castigator Trofeul Opel 2016–Open
  • Vicecampion National 2016–Open

CNVC-Brasov-2016-Trofeul-Opel-Lucian-Radut.jpg

si

Bogdan Cuzma

  • Mitsubishi Lancer Evo IX
  • Campion National 2016–Open

cnvc-brasov-2016-trofeul-opel-bogdan-cuzma

Clasamentele complete pot fi gasite pe www.fras.ro

In incheiere, merita adresate multumiri atat pilotilor, cat si organizatorilor si sponsorilor care au oferit un spactacol deosebit in acest sezon competitional.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.